Annulerings- en leveringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden
Het kan gebeuren dat u om welke reden dan ook deelnemers wil afzeggen of zelfs uw verblijf geheel wil annuleren. Afhankelijk van het moment waarop u annuleert hebben wij al kosten gemaakt of andere gasten afgezegd en is het moeilijk om de gereserveerde ruimte nog aan anderen te verhuren. Daarom werken we met de volgende annuleringsregeling:

Algemeen
Indien een overeenkomst definitief is gereserveerd kan tot één maand voor aanvang de bijeenkomst geheel kosteloos worden geannuleerd.
Indien binnen één maand voor aanvang van de bijeenkomst wordt geannuleerd, wordt 25% van het geraamde factuurbedrag in rekening gebracht.
Bij annulering binnen twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst, wordt 50% van het geraamde factuurbedrag in rekening gebracht.
Bij annulering op de aanvangsdag van de bijeenkomst of de dag ervoor wordt het geraamde factuurbedrag volledig in rekening gebracht.

Individuele deelnemers
Annulering van individuele deelnemers (tot een maximum van 20%) is tot vijf werkdagen vóór aanvang van de bijeenkomst kosteloos.
Bij annulering van individuele deelnemers (tot een maximum van 20%) binnen vijf werkdagen voor aanvang van de bijeenkomst wordt 50% van de deelnemersprijs berekend.
Bij annulering op de aanvangsdag van de bijeenkomst of de dag ervoor wordt de volledige deelnemersprijs berekend.

Leveringsvoorwaarden
Annahoeve – landgoed Wallsteijn hanteert de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). Bij gehele of gedeeltelijke annulering van een reservering worden annuleringskosten echter volgens bovengenoemde annuleringsvoorwaarden berekend. U kunt de UVH-voorwaarden hier downloaden (pdf).