Culinair & lekker

Vooral tijdens de lekkere en kleurrijke maaltijden krijgen velen op de Annahoeve een soort vakantiegevoel, zelfs als ze hier maar een dagje te gast zijn en ook nog druk aan het werk.
Het is alsof je er even tussenuit bent en samen met je collega’s vooral nieuwe energie en tal van nieuwe idee├źn mag opdoen.

Maaltijden
In onze ruime en rustieke eetkamer hebben we maximaal 12 zitplaatsen. Daarboven kan er ook met statafels worden gewerkt. Ook kunnen wij hier een diner tot 12 personen comfortabel uitserveren. Bij meer personen wordt de keuze voor buffetvorm wenselijker.
Afhankelijk van de situatie worden de maaltijden bereid in eigen keuken, danwel door onze huiscateraar.

Startersontbijt
Begin de dag met een gezamenlijk ontbijt. Hoe vroeg u maar wilt presenteren wij voor u een compleet ontbijt, met roerei, spek, warme broodjes en diverse soorten lekkernijen en natuurlijk een lekker kopje koffie of thee!

Lunchbuffet
Het lunchbuffet bestaat uit dagverse soep, diverse soorten zelf gebakken boerenbrood, versgebakken quiches, diverse soorten kaas en vlees, salades en vers fruit, incl. koffie, thee, (karne)melk en jus d’orange. De lunch wordt doorgaans gebruikt om 12.30 uur.
Afhankelijk van de groepsgrootte is het buffet meer of minder uitgebreid.

Tussendoortjes
Van eenvoudig tot zeer speciaal is mogelijk en bespreken we graag vooraf met u. Deze borrelhapjes/snacks zijn standaard niet in de arrangementen inbegrepen.

Diner
In overleg verzorgen wij een eenvoudig tot zeer uitgebreid diner naar uw wens.

Buitenkeuken
–  barbecue
–  grote paellera
–  grote wok

Dranken
Koffie en thee zijn in alle arrangementen inbegrepen.
Overige drankjes (frisdrank, alcoholhoudende drank) niet en worden na afloop extra in rekening gebracht.