Aan tafel met …

Spontaan aan tafel met enkele onbekende gasten, en niet alleen om te genieten van een lekker dineetje, maar ook om te genieten van de spontane gesprekken die daar ontstaan. Verder niets ingewikkelds of hoogdravends, maar gewoon eens iets anders, iets spannends, iets uitdagends!
En waarschijnlijk nog inspirerend ook!

Doe je mee?

Waarom dit initiatief?
Omdat we altijd uit zijn op ideeën die ons weer opnieuw inspireren.
Maar bovenal, omdat wijzelf erg genieten van de spontane gesprekken en de boeiende verhalen van anderen!
Nog meer redenen …

Culinair
We zetten onze gasten een niet-alledaags driegangen dineetje voor: geen culinair hoogstandje, maar zeker ook niet gewoon. We proberen telkens weer iets origineels, en bij voorkeur bereid met gezonde producten van de streek en het seizoen.
En natuurlijk met een glaasje wijn of iets anders erbij.

Het decor
We houden deze ‘zitting’ in onze Eerste of Tweede Kamer (woonkamer of keuken) van de Annahoeve, danwel in het aanpalende praathuisje bij een gezellig houtvuur. Maar ook wel eens buiten bij een mooie zomeravond.

Onderlinge sfeer
De sfeer moet vooral gemakkelijk en ontspannen zijn. Vandaar dat we graag gasten zien, die met een ‘open mind’ een gesprek kunnen aangaan. En het liefst natuurlijk in een spannende setting van tegenpolen of tegenstellingen.

Tafelgesprekken
Soms over een afgesproken thema, maar dat hoeft niet persé! Een vast thema kan zeker heel inspirerend zijn en soms ook intiem. Maar ook een open gesprek over van alles en nog wat kan vaak interessant en bijzonder verrassend uitpakken.
Natuurlijk mag je ook zelf suggesties doen voor een bijzonder avondje met onbekenden.

Wie
Iedereen die dit een leuk idee vindt en niet te bang is om met vreemde mensen aan tafel te gaan, verwelkomen wij graag.
Maximaal 6 gasten met hooguit één eigen introducé en altijd samen aan tafel met de gastheer en/of gastvrouw.

Waar en wanneer
Annahoeve – landgoed Wallsteijn te Achtmaal (gem. Zundert)
• Even weken: ma/wo 19.00 – 21.00 u.
• Oneven weken: di/do 19.00 – 21.00 u.

Hoe meedoen?
Aanmelden per telefoon (076-598 7100) of mail (info@wallsteijn.nl). Soms kan je nog dezelfde avond aanschuiven, als je dat zou willen. En anders maken we een afspraak voor een bepaalde datum.
Desnoods ook even aangeven …
• welke avond in de week je voorkeur heeft
• welke gerechten je avondje zouden bederven
• wat je echt geen leuk gespreksonderwerp zou vinden

Kleine geldelijke bijdrage
Graag ontvangen we vooraf van ieder een inleggeld van 25 euro. Op de betreffende avond krijg je dit in een envelop onder je bord weer terug. Na afloop mag je dan zelf bepalen wat het dineetje je waard was en wat voor een hogere of lagere bijdrage je voor ons in de pot wil doen.
Als je over onze kookkunst dik tevreden bent geweest, verwachten we tenminste deze 25 euro per tafelgenoot om in ieder geval uit de kosten te komen. Daarvoor immers was je bij ons te gast, stookten wij de kachel en deden wij voor jullie de inkopen, het koken en de afwas.

N.B.
Als je om welke reden dan ook niet komt opdagen, dan ben je helaas je inleggeld wel kwijt.